Kadirli Şehit Ahmet Başdoğan Anaokulu
Cemal Paşa Mahallesi 1664Sokak No 1 / Kadirli

VİZYON

Öğretmenevi Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

MİSYON

Öğretmenevi Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, dünyada en gelişmiş eğitim sistemlerini uygulayan bir kurumdur.

Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :Gündüzlü ve Karma Eğitim

Gündüzlü ve Karma Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş